Savaitgalio planas šeimai - Pamario kraštas

Norite pravėdinti galvas, pamankštinti kojas, bet planuojate likti Lietuvoje? Kada paskutinį kartą lankėtės Pamaryje? Spėsiu... aštuntoje klasėje? O gal išvis aplenkdavote šį kraštą, nes ne pakeliui? Visai be reikalo. Tai nuostabi, unikali vieta, sakyčiau, Lietuvos deimantėlis, kurio gali nepastebėti, bet gali pakelti nuo žemės, pavartyti, pasukioti prieš saulę ir net neabejoju, sublykčios jis savo spalvomis kiekvienam savaip.
Mūsų trijulė taip susiplanavo vieną savaitgalį, kad ne tik Ramios bitės liko, bet dar ir pasimėgavome puikiu rudenišku oru Ventės rage.Keistas jausmas, kai važiuoji važiuoji kažkur neaiškiais keliukais vieškelėliais ir staiga, pradeda matytis jūra, nors nesi nei Klaipėdoje, nei Palangoje. Tikrai puiki vieta pasivaikščioti, apžiūrėti paukščių žiedavimo stotį, švyturį ir, žinoma, molą.
Ventės ragas
Ventės ragas


Pamario kraštas
 


"Mėlynasis karpis"
desertas
Na, o po tiek žingsnelių savomis kojomis, ir pavargstama, ir išalkstama. Kadangi šiame krašte buvome kas pirmą, kas antrą kartą gyvenime, tai teko kliautis interneto rekomendacijomis. O jos pasiūlė Kintų "Mėlynąjį karpį". Nieko per daug labai nesitikėdami užsukome papietauti ir buvome maloniai nustebinti personalo paslaugumu bei bendravimo ir labai skaniu maistu:  dienos sriuba buvo tikrai šildanti, antrieji patiekalai - neįmantrūs, bet skanūs, na, o desertui - šokoladiniam burokėlių pyragui tenka atskiros mano liaupsės(!).
Ne gana to, kaip vėliau pasidomėjome, čia galima ne tik gardžiai pavalgyti, bet ir išsinuomoti vietą nakvynei, žvejams mėgėjams pasigauti norimą žuvį ir smagiai praleisti laiką.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą